Skip to content
Dystrybutorzy
Sklep online
  • O nas
  • Produkty
  • Lokacje
  • Aktualności
  • Kontakt
Menu
  • O nas
  • Produkty
  • Lokacje
  • Aktualności
  • Kontakt
Dystrybutorzy
Sklep online
Menu
Dystrybutorzy
Sklep online

Aktualności

Zapoznaj się z najnowszymi komunikatami.

Appetizing fresh bread concept. Baguette and round loaf near ears of wheat on white background top view.
Loading...
  • 18 października, 2022

Targi Smaki Regionów 2022

Nasz produkt: Beza z Kaszubską Maliną (z truskawkami) otrzymał prestiżową Perłę.
  • 18 października, 2022

XXVII Święto Chleba z nagrodami

W konkursie na Smakołyk Święta Chleba zdobyliśmy nagrodę główną oraz zostaliśmy wyróżnieni.
  • 18 maja, 2021

Praca szuka człowieka!

Zatrudnimy do pracy w Kościerzynie.
  • 5 maja, 2021

Słodki stół na Twoją uroczystość!

Polecamy przysmaki z naszej cukierni na „Słodki Stół”
  • 10 marca, 2021

Nasz sklep bezglutenowy już działa!

Zapraszamy do naszego nowego sklepu internetowego z produktami bezglutenowymi!
  • 30 grudnia, 2020

Zapraszamy do współpracy!

Poszukujemy dystrybutora dostaw bezpośrednich do klientów indywidualnych na ternie Trójmiasta!
  • 30 października, 2020

PFR wspiera naszą firmę!

Wsparcie naszej firmy przez Polski Fundusz Rozwoju w ramach Tarczy Antykryzysowej!
  • 26 lipca, 2020

XXV Święto Chleba w Gdańsku z sukcesami!

Dwie Nagrody Główne w konkursie na smakołyk Święta Chleba w dwóch kategoriach.
  • 20 czerwca, 2018

Targi bezglutenowe zakończone sukcesem!

Wzięliśmy udział w targach Gluten Free EXPO, które odbyły się w Warszawie.
  • 4 sierpnia, 2017

XXII Święto Chleba w Gdańsku

Nagroda główna w kategorii „wyrób piekarski” za nasz chleb żytni ze śliwką i żurawiną.

Oferta Wielkanocna

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą

Przejdź do oferty

Formularz zamówień Wielkanocnych
dla klienta indywidualnego.

Pobierz formularz, wydrukuj, zaznacz które produkty chcesz zamówić na Święta Wielkanocne i zanieś do najbliższego sklepu firmowego w Kościerzynie!

Przygotujemy dla Ciebie świeżutkie i smaczne ciasta świąteczne!

Pobierz formularz

Produkty

  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dekoracje
  • Kanapki
  • Lody tradycyjne
  • Nowości
  • Pieczywo
  • Produkty bezglutenowe
  • Słodkie stoły
  • Torty
Menu
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dekoracje
  • Kanapki
  • Lody tradycyjne
  • Nowości
  • Pieczywo
  • Produkty bezglutenowe
  • Słodkie stoły
  • Torty

Do pobrania

  • Badania bezglutenowe
  • Badania mikrobiologiczne
  • Certyfikaty
Menu
  • Badania bezglutenowe
  • Badania mikrobiologiczne
  • Certyfikaty

Współpraca

  • Oferty pracy
  • Oferta dla Firm
Menu
  • Oferty pracy
  • Oferta dla Firm

Firma

  • Aktualności
  • O nas
  • Punkty sprzedaży
Menu
  • Aktualności
  • O nas
  • Punkty sprzedaży

Napisz

biuro@jarzebinscy.pl

Zadzwoń

+48 58 680 16 50

ul. Przemysłowa 4A
83-400 Kościerzyna

wskazówki
dojazdu
  • 2023 © Piekarnia-Cukiernia B&J Jarzębińscy
  • Polityka Prywatności
Menu
  • 2023 © Piekarnia-Cukiernia B&J Jarzębińscy
  • Polityka Prywatności

PL

SPEKTRUM. Pomorski system usług doradczych.
Wdrożenie nowej technologii wydłużonej fermentacji produktów piekarskich na dużą skalę.

Logowanie dla dystrybutorów

Zamawianie pieczywa
Zamawianie tortów
  • Strona główna
  • O nas
  • Produkty
  • Lokacje
  • Aktualności
  • Kontakt
Menu
  • Strona główna
  • O nas
  • Produkty
  • Lokacje
  • Aktualności
  • Kontakt

Dostępne smaki

TORT BABUNI:

Krem czekoladowy na ciemnym biszkopcie kakaowym, a w nim aromatyczne wiśnie, migdały i bezy. Udekorowany polewą czekoladową.

 

TORT CASSATE:

Trzy warstwy puszystego biszkoptu nasączonego alkoholem, przełożone kremem czekoladowym z bakaliami oraz kremem adwokatowym z bakaliami. Bakalie (rodzynki, orzechy włoskie, kawałki mlecznej czekolady).

 

TORT CZARNOLAS:

Trzy warstwy ciemnego biszkoptu przełożone nadzieniem czekoladowym oraz bitą śmietaną z dodatkiem wiśni, obsypany czekoladą.

 

TORT CZEKOLADOWY (KAKAOWY):

Tradycyjny tort czekoladowy – na ciemnym, kakaowym biszkopcie nasączonym syropem. Z wierzchu udekorowany polewą czekoladową (wg życzenia klienta).

 

TORT CZEKOLADOWY Z BAKALIAMI:

Na ciemnym biszkopcie nasączonym syropem znajduje się krem czekoladowy z bakaliami (rodzynki, orzechy, wiśnie). Dekoracja polewą czekoladową  (wg życzenia klienta).

 

TORT FANTAZJA:

Puszyste, jasne warstwy biszkoptu nasączonego syropem, przełożone bitą śmietaną czekoladową z dodatkiem wiśni w syropie, rodzynek w rumie, prażonych migdałów oraz bitą śmietaną białą.

 

TORT KAJMAKOWY (TOFFI):

Trzy warstwy jasnego biszkoptu nasączonego syropem, przesmarowane nadzieniem toffi oraz przełożone bitą śmietana o smaku toffi.

 

TORT KAWOWY:

Tort na bazie jasnego biszkoptu nasączonego syropem, przełożonego kremowo – kawową masą z dodatkiem rodzynek i mlecznej czekolady.

 

TORT KRÓLEWSKI:

Trzy warstwy ciemnego biszkoptu nasączonego syropem, przesmarowane dwiema warstwami: bitą śmietaną czekoladową, oraz bitą śmietana białą z dodatkiem aromatycznych wiśni, posypany ciemną czekoladą.

 

TORT KOŚCIERSKI

Pyszny tort na ciemnym biszkopcie, z dodatkiem nadzienia toffi, orzechów laskowych blanszowanych oraz bitej śmietany o smaku migdałowym. Obsypany łezkami czekolady i wykończony nadzieniem czekoladowym.

 

TORT MARCEPANOWY:

Nadzienie marcepanowe na jasnym biszkopcie nasączonym syropem, obłożony marcepanem z dodatkiem delikatnej dekoracji.

 

TORT MARCZELLO:

Mocny czekoladowy smak. Trzy warstwy ciemnego biszkoptu, nasączonego syropem. Krem o smaku czekoladowym z rodzynkami nasączonymi w rumie. Oblany czekoladą.

 

TORT MIGDAŁOWY:

Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem, przełożone kremem migdałowym z dodatkiem płatków migdałowych.

 

TORT ORZECHOWY:

Biszkopt jasny nasączony syropem, przełożony śmietaną o smaku orzechowym z dodatkiem prażonych orzechów arachidowych. Udekorowany orzechami.

 

TORT OWOCOWY BOMBKA:

Jasny biszkopt nasączony syropem, przekładany puszystą śmietaną owocową.

 

TORT OWOCOWY:

Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem kremu owocowego lub bitej śmietany owocowej z dodatkiem przepysznych owoców. Smaki:

  • ananas
  • banan
  • borówka amerykańska
  • brzoskwinia
  • cytryna
  • czarna porzeczka
  • jagoda
  • kiwi
  • malina
  • pomarańcz
  • truskawka
  • wiśnia
  • zielone jabłko
  • żurawina

 

TORT PRALINOWY:

Ciemny biszkopt nasączony syropem, przełożony bitą śmietaną o smaku trufli pomarańczowej z dodatkiem chrupek czekoladowych, wykończony polewą czekoladową.

 

TORT RAFAELLO:

Tort śmietankowy: Trzy warstwy jasnego biszkoptu, połączone z bitą śmietaną o delikatnym smaku kokosowym z dodatkiem płatków migdałowych oraz wiórków kokosowych. Dekorowany płatkami migdałowymi.

 

TORT SERCE:

Tort w kształcie serca udekorowany wg życzenia klienta. Wspaniały prezent dla osób najbliższych naszemu sercu. W środku może znaleźć się dowolny smak tortu.

 

TORT SZKOCKI:

Dwie warstwy ciasta czekoladowego nasączonego whisky, przełożone bitą śmietaną o smaku czekoladowym z dodatkiem kawałków czekolady, orzechów włoskich i rodzynek, oraz bitą śmietaną z dodatkiem czekolady, rodzynek i orzechów włoskich. Dookoła obsypane wiórkami czekolady.

 

TORT SZWARDZWALDZKI

Tort na spodzie czekoladowym, nakropiony wiśniówką, przełożony bitą śmietaną z dodatkiem aromatycznych wiśni. Obsypany wiórkami czekolady. (DOSTĘPNY TYLKO O ŚREDNICY 18cm)

 

TORT ŚWIĄTECZNY:

Jasny biszkopt nasączony syropem przełożony bitą śmietaną z dodatkiem cynamonu, mieszanki bakalii i owoców kandyzowanych oraz wiśni w syropie.

 

TORT TRUFLOWY:

Jasny biszkopt nasączony z alkoholem przełożony bitą śmietaną o smaku trufli z pomarańczą oraz chrupiącym krokantem orzechowym.

 

TORT VALENTINES:

Warstwa ciemnego biszkoptu nasączonego syropem z dodatkiem kremu orzechowego, gruszek w syropie i bitej śmietany czekoladowej.

 

TORT WĘGIERSKI:

Wyśmienity tort czekoladowy. Delikatny kakaowy biszkopt nasączony wiśniówką, przełożony kremem o smaku czekoladowym oraz wybornymi wiśniami w zalewie. Wykończony białą bitą śmietaną oraz wiórkami czekolady.

 

TORT WIGILIJNY:

Kakaowy delikatny biszkopt nasączony wisniówką, przekładany bitą śmietana wiśniową z dodatkiem wiśni w żelu. Wykończony okazjonalną dekoracją.

 

TORT WIOSENNY

Trzy warstwy jasnego biszkoptu nasączonego syropem, przesmarowane nadzieniem morelowym na dole, oraz puszystą białą śmietaną o smaku cytrynowym u góry, obsypany wiórkami czekolady.

 

TORT Z BITEJ ŚMIETANY:

Delikatny jasny biszkopt nasączony syropem z dodatkiem aksamitnej bitej śmietany.

Zapytanie o wycenę

[nazwa_produktu]

Chętnie doradzimy i odpowiemy na Twoje pytania.

Wypełnij formularz lub zadzwoń, a dział zamówień udzieli informacji.

Dział zamówień

+48 58 680 16 50