Piekarnia Cukiernia Bernard i Jacek Jarzębińscy Spółka Jawna realizuje projekt pt. „Wdrożenie nowej technologii wydłużonej fermentacji produktów piekarskich na dużą skalę” w ramach poddziałania 3.2.2 Kredyt na innowacje technologiczne Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Głównym celem zaplanowanej do realizacji inwestycji jest wzrost konkurencyjności i innowacyjności naszej firmy. Zamierzenie to zostanie zrealizowane poprzez wdrożenie całkowicie nowych innowacji technologicznych, które umożliwią produkcję nowych produktów w postaci ulepszonych wyrobów piekarniczych.
Przeprowadzenie inwestycji technologicznej kompleksowo wpłynie na funkcjonowanie przedsiębiorstwa i jego rozwój poprzez:
Wartość projektu: 5 803 000,00 PLN
Wkład Funduszy Europejskich: 2 611 350,00 PLN
biuro@jarzebinscy.pl
+48 58 680 16 50
PL